здравейте колеги имам един въпрос - та вариатора ми е разглобен може ли някои да ми каже дали има значение как ще го сглобя после смисъл има ли точно полежение в което да се вкарват шлиците и ако може малко инфо за зацепването на вала на смукателните клапани защото няма белези? благоря предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
вариатор сглобяване
Collapse
X
-
Малко е дьлго За обяснение и доса тривиално вече да се пише едно и сьщо.Има доста писано.Пробвай с тьрсачката,макар и малко трудно.
И не на последно място,колега,не се Захващай с ремонти по колата с които не си наясно,че голяма беля можеш да си навлечеш на главата.
Зацепването става с петички които се слагат на раЗпр.валове.
За вариатора няма Значение как го Зацепваш в самото му сглобяване,стига да му сложиш всичко по местата.
Успех с сглобяването колега.
-
Първоначално публикувано от zatopol Покажи съобщениеблагодарности колега аз в момента прехвърлям двг от 1.4 слагам 1.6 но щях да е продавам на части и затова разглобих вариатора мерси все пак
Comment
-
Колега аз немога да отговоря на въпроса ти,въпреки,че и мен много ме вълнува отговора.
Мислел съм си,че щом като се смени ремонтния к-т(пружината) варятора спира да трака макар и само за известно време,значи,ако се сложи по силна пружина или такава направена от материал който по-трудно омеква би трябвало да изкара по-дълго време преди да се появи отново тракането. Някой има ли виждане по-въпроса?
Също така дали има разлика във качеството на ремонтните комплекти от различните производители?156 2.0TS 155к.с.+ремап
Comment
-
Първоначално публикувано от zatopol Покажи съобщениеколега аз го сглобих малко претраква обаче няма разлика в вървенето между тракащ и тих вариаторAlfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.
Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.
Comment
-
Колеги всичко освен чисто новия вариатор е пълен майтап, колкото и да ни се иска да повярваме на друго
Плащаш и слагаш - това е.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment